Nederlands English Français Deutch 

Kwaliteitsgarantie

DaVinci Vertalingen staat voor kwaliteit en service met een persoonlijke aanpak. Om u deze kwaliteit te kunnen garanderen is DaVinci Vertalingen lid van de VViN (Vereniging Vertaalbureaus in Nederland), de overkoepelende organisatie van Nederlandse vertaalbureaus. Voor het lidmaatschap van deze belangenvereniging gelden strenge toelatingseisen, waardoor u bij DaVinci Vertalingen verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast zijn wij als LSP Service Partner van softwareontwikkelaar SDL altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zowel in onze branche en op het gebied van vertaaltools. Hierdoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

Ook ons grondige interne kwaliteitscontrolesysteem onderstreept de visie van DaVinci Vertalingen op kwaliteit en service. Dat begint al bij de werving van onze vertalers, tolken en copywriters. Onze afdeling Resource Management selecteert op basis van onder meer opleiding, achtergrond en ervaring, gevolgd door een strenge testprocedure. Alleen specialisten die voldoen aan onze kwaliteitseisen worden door onze resourcemanager opgenomen in onze database. Onze projectmanagers selecteren vervolgens voor elk project altijd de juiste specialist en voeren als laatste nog een taalkundige revisie uit. Dan weet u precies wat u kunt verwachten.

Partners

Philips
Een streep die divs onderscheid
JMTC
Een streep die divs onderscheid
Intel
Een streep die divs onderscheid
Orrefors
Een streep die divs onderscheid
Vodafone
Een streep die divs onderscheid
FedEx

Nieuwsbrief

Door hieronder uw e-mailadres achter te laten bent u ervan verzekerd dat u als eerste geïnformeerd wordt over de nieuwste ontwikkelingen. Zo heeft u optimaal profijt van onze diensten.

Contact

Davinci Vertalingen B.V.

Pompmolenlaan 13

3447 GK Woerden

 

Pictogram van een telefoon 088 - 32 84 624

Pictogram van een faxmachine 088 - 32 84 637

Pictogram van een mail info@davincivertalingen.nl

© 2012 Mediamottiv

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]